Åben opvaskemaskine

Opvaskemaskine service og reparation

Vi tilbyder alt fra reparation af opvaskemaskiner til installation og serviceeftersyn.

Service og reparation på opvaskemaskinen kan både være større eller mindre reparationer eller installation af en ny opvaskemaskine. Vi vurderer altid, om det reelt kan betale sig at reparere opvaskemaskinen eller ej, og går meget op i at servicere vores kunder på en både god og ærlig måde.

Kontakt os på 40 58 02 20 eller udfyld kontaktformularen herunder, hvis du har brug reparation af din opvaskemaskine:

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

asko vølund opvaskemaskine med service

24 timers service på reparation af opvaskemaskine

En opvaskemaskine er svær at undvære, og derfor rykker vi ud så hurtigt som overhovedet muligt, hvis maskinen går i stykker. Vi gør alt hvad vi kan for at kunne være hos dig allerede dagen efter du har ringet, og der går som regel ikke mere end 24 timer i hverdagene, før du igen kan komme i gang med at bruge din opvaskemaskine. Er der tale om et akut tilfælde, kan vi være hos dig samme dag.

Opvaskemaskinen er en vigtig del af mange menneskers hverdag, og derfor skal den helst bare fungere – hver dag. Hvis den pludselig går i stykker, er der heldigvis hjælp at hente hos BEGA Serviceteknik, der har mere end 25 års erfaring med reparation af opvaskemaskiner og andre hvidevarer.

Ekspertise med mange forskellige mærker

Vi har arbejdet indenfor branchen i mange år og har stor erfaring og ekspertise i at fejlfinde og reparere maskiner, og vi har indgående kendskab til en lang række forskellige mærker og modeller. Vi arbejder særligt med de store mærker, så vi kan hjælpe så mange kunder som muligt med at få opvaskemaskinen tilbage i funktionsdygtig stand. Vi arbejder med følgende mærker:

Reparation af opvaskemaskine – vi finder den bedste løsning

Når vi kommer ud for at udføre opvaskemaskine service for en kunde, går vi grundigt til værks og sørger altid for at undersøge, hvad der er skyld i problemet. På den baggrund vurderer vi, om det giver bedst mening for dig at købe en ny opvaskemaskine, eller om det bedre kan betale sig at reparere. Er det sidste tilfældet, kommer vi med et prisoverslag og en vurdering af, hvor lang tid reparationen vil tage.

1 års garanti på reservedele

Er der behov for det, kan vi altid skaffe reservedele til en fordelagtig pris, og når du har fået repareret din opvaskemaskine af os, er der altid 1 års garanti på de reservedele, der er blevet brugt til reparationen.

whirlpool opvaskemaskine

Opvaskemaskineservice i hele Storkøbenhavn

Vi udfører opvaskemaskine service i hele Storkøbenhavn og rykker hurtigt ud ved akutte problemer. Er du så uheldig at stå med en maskine, der ikke fungerer som den skal, eller vil du gerne have foretaget et eftersyn af din maskine? Så kontakt os på telefon 40 58 02 20info@bega.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig
med dine hvidevarer?

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine hvidevarer? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rigtige løsning på dine udfordringer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os