toerretumbler-reparation

Reparation af tørretumbler i Storkøbenhavn

Service og reparation af tørretumblere af de fleste mærker.

Hurtig service når din tørretumbler er stoppet med at fungere

Er din tørretumbler stoppet med at fungere optimalt? Så tilbyder Bega Serviceteknik i Skovlunde professionel reparation af tørretumbler. Vi tilbyder hurtig service for alle vores kunder og udfører som regel reparation af tørretumbler indenfor 24 timer.

Vi servicerer også vaskemaskinen, hvis den også er stoppet med at fungere.

Skal vi komme hjem til dig og reparere din tørretumbler? Så kan vi kontaktes telefonisk på 40 58 02 20 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Reparation af tørretumbler

Vi tilbyder reparation af tørretumblere til et hav af forskellige mærker

Vi tilbyder reparation af tørretumblere fra mange forskellige producenter. Med mere end 25 års erfaring med reparation af tørretumbler og andre hårde hvidevare har vi altid en medarbejder som er ekspert til lige netop din tørretumbler. Du kan derfor altid føle dig tryg, at vi sender en medarbejder ud som kender til din tørretumbler.

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring indenfor reparation af diverse tørretumblere. Vi rådgiver altid om det giver mening at reparere tørretumbleren eller om du skal ud og investere i en ny.

1 års garanti på reservedele til tørretumblere

Skal der udskiftes dele på din tørretumbler. Så kan vi finde reservedele til de fleste tørretumblere og tilbyder altid et års garanti på alle reservedele. Du sikres derfor, at din tørretumbler fungerer lige præcis som den skal efter vi har været forbi dig.

Kontakt os for reparation af din tørretumbler

Vi rykker hurtig ud til dig både i hverdage og weekender, hvis din tørretumbler er stoppet med at fungere. Du kan derfor kontakte os på telefonnummer 40 58 02 20info@bega.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig
med dine hvidevarer?

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine hvidevarer? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rigtige løsning på dine udfordringer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os