Service på Asko Vølund produkter

Har du brug for at få udført service på eller repareret et Asko Vølund produkt? Så kan vi hjælpe. Vi har mere end 25 års erfaring med reparation af bl.a. vaskemaskiner, opvaskemaskiner, køleskabe og komfurer, og har specialistviden om en lang række mærker – bl.a. Asko Vølund.

Er vaskemaskinen, opvaskemaskinen, køleskabet eller komfuret gået i stykker? Så ring til os på 40 58 02 20 eller skriv til os via kontaktformularen herunder:

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Asko Vølund service i hele Storkøbenhavn

Fra vores kontor i Skovlunde har vi god mulighed for hurtigt at rykke ud til kunder på adresser i hele området omkring Storkøbenhavn. Har du problemer med vaskemaskinen, køleskabet eller andre hårde hvidevarer af mærket Asko Vølund, så kontakt os endelig.

Vi rykker normalt ud inden for 24 timer

Vi går meget op i at give vores kunder god, hurtig og effektiv service, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at være hos dig inden for kun 24 timer i hverdagene. På den måde kan du hurtigt få køleskabet eller ovnen til at fungere igen.

Asko Vølund opvaskemaskine med service

Mere end 25 år med hvidevarer

Hos BEGA Serviceteknik har vi arbejdet med hårde hvidevarer i mere end 25 år. Det gør os til eksperter på området, og vores specialistviden gør os i stand til at udføre diverse reparationer på en lang række forskellige hvidevarer. Når vi kommer ud til dig, vurderer vi altid, om der er behov for en reparation – eller om du måske hellere skal skaffe dig eksempelvis en ny ovn. På den måde giver vi dig altid den bedste service og hjælper dig med at finde den bedste løsning.

Godt netværk

På baggrund af vores mange år i branchen har vi et solidt netværk af mærkevareleverandører, så hvis vi får brug for ekstra reservedele til din Asko Vølund maskine, kan vi hurtigt få fat på det – til en god pris. Vi giver dig altid 1 års garanti på reservedele brugt til reparationen.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere, eller har du brug for service på eller reparation af et Asko Vølund produkt, så ring endelig til os på telefon 40 58 02 20, skriv på info@bega.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Asko Vølund vaskemaskiner med steel seal og soft drum

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig
med dine hvidevarer?

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine hvidevarer? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rigtige løsning på dine udfordringer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os