hvidevareservice

Reparation af hvidevare i København

Få dine hvidevarer i topform med vores professionelle hvidevareservice i hele Storkøbenhavn!
Spar penge reparation af hvidevare.

Reparation, installation og service af hvidevare

Med 25 års erfaring inden for hvidevareservice besidder Bega stor ekspertise inden for forskellige hvidevareproducenter.

Vores dygtige team er bekendt med næsten alle de mærker, der findes på markedet i dag. Hvidevarer spiller en afgørende rolle i vores dagligdag, og det er næsten umuligt at forestille sig livet uden dem. Derfor er pålidelig hvidevareservice afgørende for at sikre en hurtig løsning, når uheldet er ude. Vores dedikerede team er klar til at rykke ud og assistere dig inden for 24 timer på hverdage.

Vi udføre hvidevareservice og tilbyder reparation fra et hav af producenter. Vi klarer både store og små reparationer. Når du kontakter os vurderer vi altid, om det kan betale sig at få udført en reparation af hvidevaret. Vi rådgiver dig altid, hvis det giver bedre mening at investere i et nyt, da vi går meget op i at servicere vores kunder på en god og ærlig måde.

Kontakt os på 40 58 02 20 eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular, hvis du ønsker reparation af dine hvidevare.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

24 timers service på reparation af hvidevare

En hvidevare, såsom opvaskemaskinen eller køleskab, er uundværlig i dagligdagen. Derfor stræber vi efter at yde en hurtig og effektiv hvidevareservice, hvor vi rykker ud så hurtigt som muligt, hvis din maskine oplever problemer. Vores mål er at være på stedet allerede dagen efter din henvendelse, og normalt går der ikke mere end 24 timer i hverdagene, før du kan genoptage brugen af din hvidevare. I tilfælde af akutte situationer kan vi endda være hos dig samme dag.

Ekspertise med mange forskellige mærker

Vi har mange års erfaring indenfor hvidevareservice og har stor ekspertise i fejlfinding og reparation af hvidevarer. Vores omfattende kendskab strækker sig over forskellige mærker og modeller, og vi fokuserer især på de større mærker. Dette gør det muligt for os at bistå så mange kunder som muligt med at bringe deres hvidevarer, herunder opvaskemaskiner, tilbage i fuld funktionsdygtig stand. Vores samarbejde omfatter følgende mærker:

Kontakt os hvis du har brug for reparation eller service af dine hvidevare

Vi udfører hvidevareservice og reparation af tørretumbler, køleskabe, vaskemaskiner og opvaskemaskine i hele Storkøbenhavn. Er uheldet ude og fungere dine hvidevarer ikke længere? Så kontakt os i dag telefonisk 40 58 02 20. Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt via vores kontaktformular eller på mail info@bega.dk.

Sidebar

Typer af hvidevare

Opvaskemaskine

Service og reparation på opvaskemaskinen kan både være større eller mindre reparationer eller installation af en ny opvaskemaskine.

Læs mere

Vaskemaskine

I de fleste hjem er vaskemaskinen helt uundværlig, og går den i stykker skaber det hurtigt en masse problemer i hverdagen.

Læs mere

Køleskab

Vi servicerer og tilbyder reparation af køleskabe fra et hav af producenter. Vi klarer både store og små reparationer.

Læs mere

Tørretumbler

Vi tilbyder hurtig service for alle vores kunder og udfører generelt reparation af tørretumbler indenfor 24 timer.

Læs mere

Hvordan kan vi hjælpe dig
med dine hvidevarer?

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine hvidevarer? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rigtige løsning på dine udfordringer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os