Gorenje service

Vi udfører Gorenje service på dine hvidevarer i Storkøbenhavn. Gorenje er en producent, der er kendt for at levere funktionelle hvidevareløsninger i både innovative og æstetiske designs. For at få så meget ud af dine hvidevarer som muligt er det en god ide at få foretaget et regelmæssigt serviceeftersyn, og skulle uheldet være ude, bør du alliere dig med erfarne serviceteknikere, der kender til Gorenje produkterne – det gør vi her hos BEGA Serviceteknik.

Kontakt os på 40 58 02 20 eller udfyld denne kontaktformular – så hører du fra os hurtigst muligt:

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lad dine hvidevarer længe leve

Gorenje har ved hjælp af sine flotte designs fundet vej ind i mange moderne hjem og er blevet en fast del af hverdagen i mange familier. Levetiden er lang og kvaliteten høj, men som med enhver anden hvidevare, der bliver brugt ofte, vil der med tiden opstå slid. Som ved hvidevarer fra alle andre producenter kan der opstå behov for reparation, og her kan vi hjælpe. Med Gorenje service får du glæde af komfuret, køleskabet eller vaskemaskinen i så lang tid som muligt.

Gorenje vaskemaskiner

Kort ventetid på Gorenje service

24 timer på hverdage.

Når behovet for at få kigget på din maskine opstår, kan du ringe til os med det samme, og så går der ikke længe, før din hvidevare igen er funktionsdygtig. I mange tilfælde kan vi være ude hos dig allerede dagen efter dit opkald, og vi tilstræber at have en ventetid på højest 24 timer på alle hverdage. Vi ved hvor svært det er at undvære sine hårde hvidevarer, og derfor tilbyder vi vores kunder denne hurtige service.

Vurdering af behovet for reparation

Ofte kan en reparation forlænge køleskabets levetid, men i nogle tilfælde vil de reparationer, der kræves, være så omfattende, at det bedre kan betale sig at købe et nyt køleskab. Hvis det sidste er tilfældet, giver vi dig ren besked. Vi har ingen interesse i at foretage en reparation, der i sidste ende kommer til at koste dig en masse unødige penge. Derfor vurderer vi i stedet altid behovet for en reparation, og vi taler med dig om den videre proces, før vi går i gang med noget.

Vi kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn

Har du bopæl et sted i eller i nærheden af Storkøbenhavn, og har du brug for vores hjælp til Gorenje service, så ring endelig til os på 40 58 02 20 eller udfyld vores kontaktformular. Så kommer vi ud og ser på problemet og finder sammen med dig frem til, hvordan vi bedst løser det.

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig
med dine hvidevarer?

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine hvidevarer? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rigtige løsning på dine udfordringer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os