service af AEG opvaskemaskine

Electrolux og AEG

Electrolux og AEG Service

Har du en Electrolux eller AEG hvidevare, der er i stykker? Vi tilbyder både Electrolux og AEG service – og laver også reparationer på en lang række andre mærker. Vi yder hurtig og effektiv AEG og Electrolux service.

Interesseret i at høre mere, eller vil du gerne have besøg af vores serviceteknikere? Så tager vi imod dit opkald på nummeret 40 58 02 20, og du kan også udfylde formularen her:

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

AEG service

Hurtig Electrolux og AEG service i København

Har du en AEG eller Electrolux maskine, der er i stykker, og bor du i Storkøbenhavn? Så skynd dig at tage fat i os, for vi rykker hurtigt ud – ofte allerede indenfor 24 timer på alle hverdage. Når din AEG vaskemaskine, Electrolux køleskab eller hvad det end er, du har problemer med, er repareret, afregner vi og udskriver en faktura til dig. For at gøre det så nemt som muligt for dig, kan du betale med MobilePay.

Vores serviceteknikere hjælper med alle hvidevarer

Vi reparerer vaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, køleskabe og opvaskemaskiner. Hvis det er nødvendigt at udskifte en reservedel i forbindelse med reparationen, er det ikke noget problem, for vi kan nemt og hurtigt få fat på den gennem vores store leverandørnetværk – endda til gode priser. Ved vores service yder vi desuden 1 års garanti på evt. udskiftede reservedele.

Electrolux service – nem og effektiv hjælp til alle Electrolux maskiner

Har du brug for Electrolux service til din maskine? Vi udfører hurtig og sikker service, for brandets maskiner er designet, så de er nemme både at reparere enten via maskinens top eller frontstykke. Samtidig er der så god plads inde i selve maskinen, at vi kan tilgå alle komponenter og styringer, vi har brug for.

Sikker reparation af AEG maskiner

Hos BEGA Serviceteknik har vi mere end 25 års erfaring med at arbejde med hvidevarer. Dermed har vi et solidt grundlag for bl.a. at tilbyde vores kunder sikker service af deres hvidevarer, og når det kommer til hvidevarer, er AEG et kvalitetsmærke med rigtig mange år på bagen. Derfor er deres produkter gennemtænkt i både konstruktion og design, og det gør, at vi sikkert og effektivt kan komme ind og reparere.

Interesseret i at høre mere om vores service-ydelser?

Fra vores kontor på Lundagervej i 2740 Skovlunde rykker vi nemt og hurtigt ud med service-ydelser på tørretumblere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner og komfurer. Har du en serviceforespørgsel, er du også meget velkommen til at kontakte os på 40 58 02 20. Du kan også maile til os på info@bega.dk eller udfylde vores kontaktformular.

To vaskemaskiner ved siden af klædeskab

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig
med dine hvidevarer?

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine hvidevarer? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rigtige løsning på dine udfordringer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os